Árcsökkenés!

Szállítási díjak: 990 Ft-tól

Számfestők már 5990 Ft-tól!

30.000 Ft feletti rendelésnél INGYENES szállítás!

Blog

A 10 legfelkapottabb számfestő készlet - 2023-as lista

Otthonihobbi
2023.06.07 07:03
A 10 legfelkapottabb számfestő készlet - 2023-as lista

Az utóbbi években a számfestés hobbiként hódított teret, hiszen egy számfestő készlet lehetővé teszi bárki számára, hogy elkészíthesse saját, lenyűgöző műalkotásait. A relaxáló és kreatív tevékenység egyre népszerűbb, és ma már számtalan számfestő készlet közül választhatunk. Ezek között vannak olyanok, amelyek olyan rendkívül keresettek, hogy a beszerzésük igazi kihívást jelent. Cikkünkben bemutatjuk a 10 legkeresettebb számfestőt, amelyek a festészet szerelmeseinek a szívét rabolták már el világszerte.

10. Négy évszak

Négy évszak - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

A 10-ik legkeresetebb számfestő az Otthoni Hobbi listáján a négy évszak c. számfestő készlet. 

A Négy évszak számfestő különlegessége, hogy gyakorlatilag négy különböző képet tartalmaz, mindegyiket az év egy-egy évszakához kapcsolódóan. Tavasszal virágokat, nyáron tengerparti jeleneteket, ősszel erdei tájat, míg télen hófödte tájakat ábrázol.

9. A benned élő természet

Benned élő természet - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

A Benned élő természet c. számfestő kép egy farkast ábrázol, aki egy hóval borított tájon bandukol. A farkas testén pedig kivehető egy erdős hegyes táj sziluettje. Ez a kép a 9. legnépszerűbb készlet nálunk.   

8. Olasz bisztró

Olasz bisztró - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

Az Olasz bisztró c. kép egy hangulatos, macsaköves olasz kis utcácskát ábrázol, ahol egy kiülős kávézó és vendégei láthatóak. Ha egy mediterrán városi hangulatú képet szeretnél, akkor ezt a képet neked ajánljuk. Sokan mások is nagyon szerették!

7. Szépség

Szépség - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

A Szépség egy igazi színes, modern, karakteres hölgyet ábrázoló számfestő. Ha kép érdekessége, hogy a sok szín miatt egyszerre vidám és a nő enyhén szűrós tekintete miatt pedig egyszerre komoly hangulatú is. Talán ez a disszonancia adja a kép népszerűségét.

 

6. Reggeli kávé

Reggeli kávé - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

Ki ne szeretné a Reggeli kávét? Ez a kép számunkra szintén picit meditárrán hangulatú, hasonlóan az Olasz bisztróhoz. A képen egy csésze kávé, egy csokor levendula és pár apró deszertsütemény található egy picit kopottas asztalkán. Élénk színeinek köszönhetően az Otthoni Hobbi toplistáján ő most a hatodik.

 

5. Tengerparti étterem

Tengerparti étterem - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

Szintén egy mediterrán hangulatú kép, most a tengerpartról. A Tengerparti étterem az ötödik legnépszerűbb termékünk. 

4. Tépelődés

Tépelődés- Számfestő keretre feszítve (50x65 cm)

A Tépelődés igen népszerű kép a kínálatunkból. Meglepő módon 22 különböző színől áll a kép, ami első ránézésre nem tűnik fel a nézelődőnek. Ám a többféle piros és narancssárga, illetve a szürke és fekete különböző árnyalatai teszik a képet oly különlegessé és népszerűvé. 

 

3. Romantika

Romantika - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

Jöjjenek a dobogósok. A Romatika a már megszokott séma szerint modern, színes és nőt ábrázol. Nem is csoda, hogy a képzeletbeli dobogónk harmadik fokára repítette ezt a képet.

 

2. Tengerparti lépcsők (Santorini)

Tengerparti lépcsők (Santorini) - Számfestő keretre feszítve (50x65 cm)

Nem megleő módon a dobogó második fokán is meditárrán hangulatú kép áll. A Santorini lépcsőit ábrázoló Tengerparti lépcsők c. képet 20-ból 1 vásárlónk rendeli meg.

 

1. Lány sárkány tetoválással

Lány sárkány tetoválással - Számfestő keretre feszítve (40x50 cm)

 

Az Otthoni Hobbi számfestői közül a Lány sárkány tetoválással c. kép a legnépszerűbb. A hangulata magáért beszél, ahogy arról a vásárlói statisztikáink is árulkodnak.

 

Ha szeretnél te is körülnézni a több mint 1000 képből álló számfestő kínálatunkban, akkor nem érdemes sokat várnod, hiszen a legnépszerűbb képeket hamar elkapkodják.