Kedves vásárlóink!

A december 22. 12:00 óráig leadott rendeléseket a GLS ígéretéhez híven december 23-ig kiszállítja!
Kérjük Önöket, így kalkuláljanak a rendeleésekkel!

Blog

A számfestő világa könnyen magával ragadja az embert. Pillanatok alatt beszippant. Egyszer csak arra eszmélünk, hogy a szobában sorakoznak a vásznak, a festékek és az ecsetkészletek. És persze minden ismerősünk, rokonunk és barátunk festményt kap ajándékba.

A viccet félretéve a kifestőzés valóban különleges hobbi. Nem csak szórakoztató, hanem önfejlesztő is egyben. A számfestő területén zöldfülűek számára mazsoláztunk össze pár alapinfót. Mire érdemes figyelni a kezdeteknél? Nézzük sorra!

A számfestő rajongótábora napról napra növekszik. Nem csoda. Ez a kreatív hobbi nem csak kiváló kikapcsolódás, hanem a “művészi én” kifejezésére is remek lehetőség. A kézügyességünk folyamatosan fejlődik, ahogy egyre több képet készítünk el. Átlendülünk a kezdeti bizonytalanságokon és nehézségeken, majd kitapasztaljuk a kifestők csínját és bínját. S mikor visszanézzük az alkotásainkat, látjuk a fejlődésünk ívét.

A számfestő képek elkészítésének módja nagyon egyszerű, és nagyon szórakoztató! A  festéshez nincs szükség különleges készségekre. Csak egy edény vízre az ecsetek mosásához, néhány szalvétára, hogy letöröld a felesleges vizet az ecsetekről, és egy kis türelemre – minden mást a festőkészletek már tartalmaznak ;-)

A festés elengedhetetlen készség a gyerekek számára, amelyet nem szabad alábecsülni. Egyesek számára ez egy módja annak, hogy a gyerekeket több órán keresztül szórakoztassák.

A gyerekek festésre való bátorítása óriási hatással lehet rájuk azáltal, hogy megtalálják a kifejezésmódjukat. Növeli az önbecsülést, a koordinációt és még a kognitív készségeiket is. Nem beszélve arról, hogy a festészet minden korosztály számára művészet.

Ebben a cikkben górcső alá vesszük, hogy mik is a festészet társadalmi, oktatási és érzelmi pozitívumai a gyermekek számára. Tehát dőljön hátra, vegyen magának egy csésze kávét, és kezdjük:

A 3D papírmodellezés egy lenyűgöző hobbi, amely segít kikapcsolódni és konstruktívan eltölteni az időt, miközben szórakoztató is.