Árcsökkenés!

Szállítási díjak: 990 Ft-tól

Számfestők már 5990 Ft-tól!

30.000 Ft feletti rendelésnél INGYENES szállítás!

Blog

Hogyan válaszd ki a megfelelő számfestő készletet? Itt a segítség!

Otthonihobbi
2023.06.26 08:53
Hogyan válaszd ki a megfelelő számfestő készletet? Itt a segítség!

A számfestés világában számos kategóriát találhatsz, ezek között garantáltan találsz majd olyat, ami hozzád közel áll. Miért állítjuk ezt? Mert nagyon sok visszajelzés ezt támasztja alá. Általában kétféle változatban elérhetők a számfestők. Vásárolhatsz keretre feszített és keret nélküli készletet is. Ha már túlvagy a gyakorlás kezdeti szakaszán, akkor bátran választhatsz keretre feszített képet is.

Mire figyelj a kiválasztás előtt?

  • Válassz az egyéni stílusodnak megfelelőt, mert azt nagyobb kedvvel fogod kifesteni!
  • Keress olyan számfestőt, ami a hozzád illő nehézségi szintnek megfelelő!
  • Válassz olyan készletet, ami színben megfelel az ízlésednek, esetleg a színtípusodnak!

 

Számfestő típusok

1. Képek és tájak

Ez talán a legelterjedtebb számfestő típus. Különböző tájakat, természeti elemeket, állatokat vagy tárgyakat találhatsz benne. Ezek a minták lehetnek realisztikusok vagy stilizáltak, ráadásul ezek gyakran még különféle nehézségi szinteken is elérhetőek.

2. Művészi alkotások reprodukciói

Próbáld utánozni a nagy művészeket. Számfestővel szabad! Vannak készletek, amelyek híres művészek alkotásait tartalmazzák. Ezek a minták lehetnek híres festmények, szobrok vagy más művészeti alkotások. Kiváló választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a művészeti világot és közben sikerélménnyel telve alkotni.

3. Mandala és egyéb minták

Mandala minták vagy absztrakt geometriai minták számfestése szintén népszerű a rajongók körében. Ezek a minták rendszerint szimmetrikusak és részletesek, és lehetőséget adnak a belső harmónia és egyensúly megtapasztalására.

4. Fantázia és kitalált világok

Ebben a számfestő kategóriában kitalált lények, fantáziai tájak vagy szürreális jelenetek találhatók. Ezek az alkotások kreatív kifejezést és szabad asszociációt tesznek lehetővé, és izgalmas utazást nyújthat a képzelet világában.

A fentieken kívül még választhatunk annak alapján is, hogy gyerek vagy felnőtt részére vásároljuk a számfestő készletet. A gyerekeknek célszerűbb inkább az egyszerűbb alakzatokat választani, a felnőtteknek pedig a bonyolultabb, elvontabb fajtákat. Lényeg, hogy mindenki megtalálja azt a legérdekesebb és legélvezetesebb számfestő típust, amiben örömét leli.