Blog

Mi van a számos festő készletben?

2022.01.27 17:43
Mi van a számos festő készletben?

Megmutatjuk a PICASSO számfestő készletek tartalmát.

Megkaptad az izgatottan várt csomagot. Mit fogsz találni benne a csomag felbontása után? A különböző gyártók különböző festőkészletei eltérő tartalmakkal rendelkeznek. A készlet teljessége és a tartozékok minősége jelentősen befolyásolja a végeredményt. Ebben a cikkben részletesen elmondjuk, mit tartalmaz a Picasso Set, és hogyan befolyásolja a végeredményt.

Tehát a csomag tartalma a következő:

 

1) Élénk színű papír doboz, kényelmes hordozó fogantyúval (a fogantyút általában nem biztosítják kis képekhez, például 10 cm * 15 cm). Így becsomagolva a festmény remek ajándék lesz rokonaidnak, szeretteidnek.

 



2) Ecsetkészlet a festéshez, különböző vastagságú ecsetekkel (3 db)





3) Rögzítőelemek a falhoz. Egyszerű és hatékony megoldás, amellyel gyorsan és egyszerűen rögzítheted a keretezett vásznat egy függőleges felületre. A kép különösen szép lesz az egyedi keretekből készült keretekben, amelyeket a megfelelő kreatív stúdiókban lehet megvásárolni.



4) Valódi, minőségi alapozású vászon, 100% pamut tartalommal. A vászora fel vannak nyomtatva a festendő kép kontúrjai az egyes színeknek megfelelő számokkal. A szegmensek egyértelmű elhatárolása lehetővé teszi, hogy a megfelelő számú festékkel egyszerűen és gyorsan átfestheted a kívánt szegmenst.

Egyes gyártók sűrű textúrát használnak vászon helyett, ezeknél olcsóbb, szintetikus vásznakkal találkozhatsz. A végeredmény azonban csalódást okozhat, mert a szintetikus vászon teljesen más festékfelvitelű, ami rosszabbul szívódik be, a színek nem olyan intenzívek, a festmény külső megjelenése igénytelenebb.

Csak a természetes pamutvászon a legoptimálisabb és legmegfelelőbb választás, mert az igazi művészek ilyen vásznakra festenek. Ezért minden PICASSO készlet természetes vászonnal kerül eladásra.

5) A vásznat szárított fából készült keretre feszítik, amely hosszú éveken át megőrzi a festmény formáját. Az elkészült alkotást akár a hordozó kerettel, de megfelelő egyéb kerettel is felakaszthatjuk a falra.

Egyes csomagok gyártói nem feszítik fel a készleteiket fa keretre, így egy összegöngyölt, gyűrött vászontekercset kapunk, amelyre kényelmetlen lesz festeni, elkészítés után pedig egyedi keretet kell készíteni számára. Az ilyen készletek, bár olcsóbbak, a kezdeti megtakarítás a jövőben további kiadásokhoz vezet.



6) A festékek minősége és megfelelő kiválasztása nagymértékben meghatározza az elkészült munka végeredményét.

Az összes PICASSO számfestő készletben jó minőségű, biztonságos és ökológiailag tiszta, egészségre ártalmatlan akrilfestéket találsz.

A festékeket külön-külön tégelyekben küldjük, melyek mindegyike egy-egy számmal van ellátva. Minden tégely speciális vákuumcsomagolású, melynek köszönhetően hosszú évekig megőrzi tulajdonságait. A színek és árnyalatok száma a kép méretétől és összetettségétől függ, és elérheti akár az 50 különböző színt.

A PICASSO készletekben lévő összes festéket úgy választják ki, hogy ne igényeljenek színkeverést, és azonnal felhordhatóak legyenek. Nem kell időt vesztegetned a szükséges szín vagy árnyalat elérésére a festékek egymással való keverésével - erről a gyártó előre gondoskodott. Ez azt jelenti, hogy gyorsan, egyszerűen és garantált eredménnyel elkészítheted el a remekművedet.




7) A közepes és nagy méretű képeket (20 * 40 és nagyobb) kiegészítjük a kép ismételt grafikus sémájával, amelynek segítségével a megkönnyíthetó a munkafolyamat. Ha a csomagban nincs ilyen séma, akkor saját kezűleg is elkészítheted úgy, hogy először lefényképezed a festetlen vásznat, majd kinyomtatod.

8) Egy egyszerű használati utasítás található a doboz hátulján. Miután elolvastad, gyorsan és egyszerűen készíthetsz remekművet. Hosszabb segítséget, elkészítési ötleteket EBBEN A BEJEGYZÉSBEN találsz.

9) Az egyes számok szerinti képeket (például képóra, lumineszcens (világító) kép és hasonlók) kiegészítjük megfelelő elemekkel (óraszerkezet, izzó festékek stb.), hogy teljesen készre szerelhesd a képet.